MSI

Friss topikok

  • tanarbazis: Sziasztok! A budapesti magántanár-adatbázis! www.tanarbazis.hu Keress tanárt vagy jelentkezz T... (2015.10.09. 15:58) Magyar sikerek a Roland Garros-on
  • tanarbazis: Sziasztok! A budapesti magántanár-adatbázis! www.tanarbazis.hu Keress tanárt vagy jelentkezz T... (2015.10.09. 15:56) A magyar motorsport és a halál

Címkék

antonio (1) arn (1) asbóth (1) babos (1) czink (2) darts (2) draft (1) garros (2) grand (1) hanga (1) hansolo (1) ihász (1) interjú (1) kajak (1) kawhi (1) keothavong (1) körmöczy (1) kosárlabda (1) leonard (1) manresa (1) nba (1) penge (1) prins (1) roland (2) rucska (1) san (1) slam (1) spurs (1) szávay (1) székely (2) tenisz (2) végvári (1) Címkefelhő

Czink Melinda bravúros győzelme a Roland Garros első körében

2012.05.29. 16:11 | MSIB | Szólj hozzá!

Címkék: roland tenisz garros czink keothavong

   Babos Tímea és Arn Gréta korai búcsúja után az utolsó még egyesben versenyben lévő magyar teniszezőnő is pályára lépett a Roland Garros-on. Ellenfele az angol Anne Keothavong volt, aki 81. a WTA ranglistáján. Alig egy hónappal ezelőtt már találkoztak Koppenhágában, az  e-Boks Open első fordulójában, ahol az angol három játszmában nyert.

   Melnida nagyon jól kezdte a mérközést, miután simán hozta adogató játékát, a következő game-ben break labdákhoz jutott, amelyekből a másodikat értékesítette is. Sőt, 20 perc játék után már kettős break előnyben vezetett 5-0 arányban. A kérdés csak az lehetett, hogy Keothavongnak sikerül-e szépítenie az első szett eredményén. Miután mindketten hozták adogatásukat, az első szett vége 6-1 lett Melinda javára.

 

   A második szettet az angol kezdte és úgy tűnt most nem botlik, de 1-1 után Melinda újra break labdához jutott és nem hibázott. Keothavong még tett egy kísérletet breakhátránya visszaszerzésére, de hiába volt egyenlő az állás a negyedik game-ben, Melinda végül kiszerválta ellenfelét. A magyar lány kifejezetten jól szervált és egy pillanatig sem engedett ki. Agresszívan és pontosan támadta a return-öket, így szerzett beak előnyével nem hagyott esélyt az angolnak a második szettben sem. 4-2-nél újra break labdához jutott, és elvette az ekkorra már idegesen játszó Keothavong adogatását. Már a meccsért szerválhatott és négy labdából hozta is az utolsó game-t.

 

   Melinda végül 1 óra alatt, ellentmondást nem tűrő játékkal 6-1, 6-2-re nyerte első meccsét a Roland Garros-on. A második körben az Arn Grétát is búcsúztató orosz Pavlyuchenkova lesz az ellenfele.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsportinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr94553211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása